Funksjonsglass

Velg riktig glass

funksjonsglassDu stiller kravene, vi har glasset!

Glassets grunnleggende funksjoner er å slippe inn dagslys, gi fri gjennomsikt og beskytte mot vær og vind. De siste tiårene har den tekniske utviklingen av glassets egenskaper gjort det til et av de viktigste byggematerialene.

"Funksjonsglass" - glasskonstruksjon som oppfyller mange funksjoner på en gang

I dag har du tilgang til funksjonsglass som hjelper deg til effektiv energikontroll, og som tilfredsstiller høye krav når det gjelder bl.a. brannvern, støydemping, personsikkerhet, objekt- og personsikring samt dekor. Denne utviklingen har ført til at mange tradisjonelle bygningsmaterialer nå erstattes med glassprodukter, m.t.p. å slippe inn mer dagslys og/eller åpne for visuell kommunikasjon.

Til og med ett enkeltglass kan ha flere funksjoner. Med flere lag glass i samme rutekonstruksjonen, kan man levere glass med samtlige funksjoner, det vil si glasskonstruksjoner med multifunksjon.

Vi leverer glass med mange ulike funksjoner i samme rutekonstruksjon

Når du trenger fakta om glasskonstruksjoner med mange innebygde funksjoner, er dataprogrammet Pilkington Spectrum et godt hjelpemiddel. Du kan få dette fra www.pilkington.no , eller be oss om å ta fram opplysningene for deg.